La data de 16 iulie a continuat cursul de formare a competențelor antreprenoriale în Sfântu Gheorghe, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a județului Covasna. Această etapă a cursului a fost prezentată de asistentul universitar Tánczos Levente. Prezentatorul, a pregătit participanții la viața antreprenorială ca și la universitate, atât teoretic cât și practic, după care cele prezentate au fost puse și în practică. După părerea lui Tánczos Levente, cu această metodă participanții percep mai bine noutățile și vor avea cunoștințe nu numai teoretice ci și practice.

Pe durata cursului de 8 ore, participanții au aflat de acele impozite pe care urmează să le plătească în bugetul statului, atât la înființarea firmei cât și pe parcursul funcționării acesteia. După analiza și prezentarea impozitelor a fost vorba despre mijloacele eligibile care pot fi cumpărate din finanțarea proiectelor. După partea teoretică, accentul a fost pus pe partea practică. Fiecare participant, proiectat la planul propriu de afaceri, a trebuit să întocmească o listă despre mijloacele pe care ar dori să le achiziționeze. După ce și-au întocmit listele, fiecare participant la curs și-a prezentat lista pentru ceilalți.

La sfârșitul zilei atât prezentatorul Tánczos Levente cât și participanții au apreciat că a fost o zi plină de muncă, dar și cu rezultate. Ca toate cursurile și acest curs a adus participanții cu un pas mai aproape de a-și însuși acele aptitudini, care sunt strict necesare pentru un antreprenor.

Comments